Den bedste straf

Jeg er lamslået, frusteret og ked af det, som mine norske naboer med garanti også er.

Jeg skulle mene at det ikke behøves uddybes hvorfor jeg er så… ja, jeg har svært ved at sætte ord på hvad jeg egentlig er… men slet ikke glad, thats for sure!!!

At Denne mand har slået unge mennesker, som mig selv ihjel fordi han mente at de mente det forkerte og følte det “nødvendigt” at gøre, finder jeg dybt rystende og jeg har haft flere bestialske tanker og ideer til hvordan denne mands gang på jorden kunne blive værst mulig for ham. Hvis altså ikke de mange efterladte forældrer og familiemedlemmer tager sagen i egen hånd og møder op til den åbne retssag som afholdes imorgen (25/7 2011) og giver ham en ordentlig endefuld for at sige det mildt.

Formålet med denne åbne retsag er at denne mand, Anders Breivik, vil have sine budskaber ud og forklare sin politiske grund til at han bombede regeringskvarteret i Oslo og hvorfor han skød og dræbte 85 på øen Utøya…

Men det bedste straf til Breivik ville jo egentlig være at folk ignorede ham og ikke mødte op til hans retsag eller skrev om ham i medierne – selvfølgelig er det svært overhoved at gøre, men det vil jo være den perfekte straf for så vil hans bestræbelser om at få sine budskaber ud være spildt og så vil han komme i fængsel og blive slået af vagter og indsatte for de uhyrlige handlinger han har gjort. Han vil blive glemt og få ødelagt sit liv for altid, for når han kommer ud af fængslet (vi må indse det, han bliver ikke siddende for altid i det fængsel), så vil alle familierne til ofrene nok ikke tøve med at opsøge ham og vi andre vil være ligeglade med ham, for han vil ikke være værd at bruge tid på…

Det er efter min mening, den bedste straf til den norske psykopat og JA, jeg vil mene, at han er en psykopat eller ihvertfald meget, meget afsporet!!! – Man kan for min skyld også lukke ham inde i en celle på en psykiatrisk afdeling resten af hans liv.

Her til sidst – jeg begræder tabet af de mange unge mennesker der mistede livet fredag d. 22 Juli 2011. Jeg kan slet ikke sætte mig ind i forældrene, vennerne, familie-medlemmernes sted. Håber at familierne finder styrke til at komme over sig over denne tragedie.

BFUD over and out…

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>